• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Ridderkerk
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Ridderkerk kopen?

Wilt u een openhaard bemachtigen in Ridderkerk? Met een haard beschikt u meteen over (extra) warmte en gezelligheid in uw huis. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld gaan voor een sfeer-, gas- of houtkachel. De buitenkant van iedere open haard is weer anders, hierdoor is er altijd een open haard die voldoet aan uw wensen. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Ridderkerk

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw ruimte te verwarmen. We vertellen u meer over de meest populaire soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Ridderkerk

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een geliefde haard om uw ruimte te verwarmen. De aanleiding hiervoor is dat het enorm veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk onderdeel. Bij een houtkachel geniet u optimaal van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een gewilde optie. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een goede optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. Er is namelijk altijd voldoende brandstof voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard aanschaffen? Dan is een bio-ethanolhaard een goede keuze. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit is ideaal, want dit betekent dat de haard op iedere gewenste plaats in uw woning is te plaatsen.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een goede optie als u niet een rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Het is een ideale optie als u meer sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt gebruiken. Een elektrische haard wordt niet extreem warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Ridderkerk kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen mogelijk. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een vrijstaande gashaard of een elektrische wandhaard. Welk vuurzicht uw kachel heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een roomdivider of een 4-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Gezamenlijk bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Ridderkerk

Laat uw haard Ridderkerk installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de kachel in Ridderkerk moet installeren? Onze experts helpen u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van haarden door heel Nederland. Vertel ons dit als u de haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze brede collectie zelf ontdekken! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken