• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Purmerend
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Purmerend kopen?

Een openhaard aanschaffen in Purmerend? Dit is een fantastische wijze om uw huis te verwarmen en meer gezelligheid toe te voegen. U bepaalt zelf welke soort haard het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sfeerhaard of houtkachel. Iedere haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne openhaard!

open haarden Purmerend

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe open haard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw huis heerlijk verwarmen? Ga dan voor een openhaard met een brandstof die bij u past! Wilt u een milieuvriendelijke open haard? Dan is een bio-ethanol haard de ideale keuze. Maar ook een traditionele houthaard en sfeerhaard heeft diverse voordelen. Wat de situatie ook is: ook voor uw woning is er een perfecte haard. Ontdek hieronder meer over de verschillende haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Purmerend

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is momenteel een geliefde haard om uw woning te verwarmen. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte snel warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. Bij een houthaard geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds geliefd. Dit komt omdat ze eenvoudig zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Ook is het een slimme optie als u niet met hout wilt sjouwen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een kachel die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit maakt installatie makkelijker, omdat de kachel hierdoor op iedere plek in de ruimte geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een sfeerhaard. De elektrische kachel is de beste optie als u op zoek bent naar sfeer en een extra verwarming. Elektrische kachels zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Daarnaast is het een duurzame kachel, doordat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Purmerend kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet nemen, is het model van uw nieuwe haard. Kies bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Ook heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Ga voor een 2-zijdige haard, een tunnelhaard of voor een 4-zijdige haard. Gezamenlijk bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Purmerend

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw open haard Purmerend plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de openhaard in Purmerend moet installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van kachels door heel het land. Bij de aanschaf van de kachel, kunt u dit aangeven.

Bezoek onze showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? U vindt in de showroom meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden direct kunt ervaren! We hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken