• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Oss
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Oss kopen?

Wilt u een openhaard aanschaffen in Oss? Met een open haard profiteert u onmiddellijk over (extra) warmte en sfeer in uw woning. Er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een sfeerhaard, een gashaard of een houtkachel. De buitenkant van iedere openhaard is weer anders, hierdoor is er te allen tijde een open haard is die voldoet aan uw eisen. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne open haard!

open haarden Oss

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe kachel?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning lekker warm stoken? Kies dan een openhaard met een brandstof die bij uw situatie past! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Wat de situatie ook is: ook voor uw woning is er een passende haard. We informeren u graag over de diverse haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Oss

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtgestookte haarden zijn op dit moment één van de meest geliefde keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Maar ook de sfeer is van belang. Zo vinden de meeste mensen dat een houtkachel de meest sfeervolle haard is, dankzij het fraaie vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds populair. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout voorhanden is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard aanschaffen? Dan is een bio-ethanolhaard een goede keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Het is niet nodig om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit maakt installatie eenvoudiger, aangezien de open haard hierdoor op iedere plek in de ruimte geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische kachel. De elektrische haard is de beste optie als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en bijverwarming. Elektrische kachels zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Bovendien is het een duurzame kachel, omdat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Oss kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Welk vuurzicht uw kachel heeft, kiest u zelf. Ga voor een hoekhaard, een tunnelhaard of voor een 3-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die aansluit bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Oss

Geen stress en laat uw open haard Oss plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de kachel in Oss moet installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze monteurs installeren nieuwe haarden door heel het land. Bij de aanschaf van de open haard, kunt u dit doorgeven.

Beleef het zelf in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? U vindt in de showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de kachels direct kunt beleven! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken