• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Oosterhout
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Oosterhout kopen?

Een haard of kachel aanschaffen in Oosterhout? Een fantastisch idee! Een open haard zorgt namelijk voor veel sfeer en een aangename temperatuur in een woning. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische- of houtkachel. De buitenkant van iedere openhaard is weer anders, waardoor er te allen tijde een haard is die voldoet aan uw wensen. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne haard!

open haarden Oosterhout

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt verwarmen met een open haard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! We informeren u graag over de opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Oosterhout

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtgestookte haarden zijn op dit moment één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. De sfeer is daarnaast ook een essentieel punt. Zo vinden de meeste mensen dat een houtgestookte haard de meest behaaglijke haard is, dankzij het mooie vlammenspel van echt vuur.

Gashaard
Een andere haard die geliefd is, is een gashaard. Een gaskachel is namelijk gemakkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een goede mogelijkheid als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een kachel die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Een rookkanaal is bij dit soort haard niet essentieel. Dit zorgt ervoor dat de haard op iedere locatie in de woning is te positioneren.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een geweldige optie wanneer u geen rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Deze openhaard is perfect als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Een elektrische haard wordt niet heel warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame keus.

openhaard Oosterhout kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er meerdere modellen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische hangende haard. Ook heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Ga voor een 2-zijdige haard, een doorkijkhaard of voor een 4-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die past bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Oosterhout

Laat uw open haard Oosterhout plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard niet zelf plaatsen, maar de kachel in Oosterhout laten installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Onze monteurs plaatsen open haarden door heel Nederland. Bij aankoop van de openhaard, kunt u dit doorgeven.

Ervaar het zelf in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? U vindt in de showroom meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de openhaarden meteen kunt ervaren! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw haard.

Afspraak maken