• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Nijmegen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Nijmegen kopen?

Wilt u veel sfeer in een ruimte en wilt u een haard aanschaffen in Nijmegen? Met een open haard geniet u onmiddellijk van (extra) warmte en gezelligheid in uw huis. Of u nu zoekt naar een elektrische haard, gashaard of een houthaard, er zijn genoeg opties. Iedere open haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Nijmegen

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw huis wilt warm stoken met een open haard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Wat uw eisen ook zijn: er is voor iedereen een passende haard te vinden. We vertellen u graag wat meer over de voordelen van de diverse haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving nijmegen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtkachels zijn momenteel één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Een reden hiervoor is dat het enorm veel warmte afgeeft. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk onderdeel. Deze beleving is geweldig, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Een andere kachel die gewild is, is een gashaard. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een openhaard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Dit zorgt ervoor dat de haard op iedere locatie in de ruimte is te installeren.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de sfeerhaard. Deze openhaard is uitstekend als extra verwarming en geeft direct meer sfeer aan de woning. Als u de open haard als hoofdverwarming wilt gebruiken, dan is een andere soort haard slimmer. Een sfeerhaard wordt namelijk niet extreem warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook nog eens een duurzame haard.

openhaard nijmegen kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere beslissing die gemaakt moet worden, is het model van uw nieuwe haard. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische inzethaard. Daarnaast heeft u keuze uit meerdere vuurzichten. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een tunnelhaard of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Nijmegen

Genieten zonder de lasten: laat uw kachel Nijmegen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de openhaard in Nijmegen moet installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Onze monteurs plaatsen haarden door heel het land. Bij de aanschaf van de haard kunt u dit aangeven.

Ervaar het zelf in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen verschillende haardopstellingen, zodat u de sfeer van de openhaarden meteen kunt beleven! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw haard.

Afspraak maken