• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Nijkerk
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Nijkerk kopen?

Een haard aanschaffen in Nijkerk? Dit is een prachtige manier om uw huis extra te verwarmen en meer gezelligheid te geven. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gaskachel of een houtkachel. Iedere open haard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Nijkerk

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw woning te verwarmen. We vertellen u graag meer over de meest populaire openhaarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Nijkerk

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is op dit moment een geliefde manier om een ruimte te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig genoeg warmte geeft aan een ruimte. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk onderdeel. Zo vinden de meeste mensen dat een houtgestookte haard de meest behaaglijke haard is, dankzij het prachtige vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een populaire kachel. Een gaskachel is namelijk gemakkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer in huis te hebben. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een open haard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Een rookkanaal is bij deze kachel niet nodig. Dit is fantastisch, aangezien dit wil zeggen dat de open haard op iedere gewenste locatie in uw woning is te installeren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een sfeerhaard. De sfeerhaard is de beste optie als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en bijverwarming. Het is een veilige en milieuvriendelijke openhaard, doordat de elektrische kachel niet mega heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Nijkerk kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Welk vuurzicht uw openhaard heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een geweldige optie, maar ook een roomdivider of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die past bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Nijkerk

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw kachel Nijkerk plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de haard in Nijkerk moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs installeren haarden door heel Nederland. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Beleef het zelf in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? We hebben in onze showrooms diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de haard.

Afspraak maken