• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Nieuwegein
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Nieuwegein kopen?

Bent u op zoek naar meer gezelligheid in huis en wilt u een haard of kachel aanschaffen in Nieuwegein? Dat snappen we! Open haarden zijn een fantastische wijze om uw ruimte meer sfeer te geven en direct te zorgen voor meer warmte. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een elektrische haard of een gashaard, er zijn genoeg mogelijkheden. De buitenzijde van iedere openhaard is verschillend, waardoor er altijd een haard is die voldoet aan uw wensen. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende kachel!

open haarden Nieuwegein

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe openhaard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning lekker warm stoken? Ga dan voor een kachel met een brandstof die bij uw situatie past! Kies voor een milieuvriendelijke haard en ga voor een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een gashaard. Er is een optie voor iedereen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Nieuwegein

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel momenteel een geliefde haard om uw huis te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig genoeg warmte geeft aan een ruimte. Maar ook de sfeer is van belang. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest sfeervolle haard is, dankzij het prachtige vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een populaire optie. Het onderhouden van een gashaard is namelijk eenvoudig en door op 1 knop te drukken, geniet u direct van uw haard. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer te regelen. Er is namelijk altijd voldoende brandstof voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard kopen? Dan is een bio-ethanolhaard een mooie keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit is heel fijn, aangezien dit betekent dat de kachel op elke plek in uw woning is te positioneren.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een goede optie als u niet een rookkanaal hebt of wilt. Deze haard is perfect als extra verwarming en geeft meteen extra sfeer aan de ruimte. Elektrische kachels zijn veilig, omdat ze niet mega warm worden. Daarbij is het een duurzame open haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Nieuwegein kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Zo kunt u kiezen voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Met elkaar bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Nieuwegein

Geen zorgen en laat uw kachel Nieuwegein plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de haard in Nieuwegein moet installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? We hebben in de showrooms verschillende haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u goed adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw gloednieuwe haard.

Afspraak maken