• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Middelburg
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Middelburg kopen?

Wilt u binnenkort een haard of kachel kopen in Middelburg? Open haarden zijn een fantastische manier om uw ruimte gezelliger te maken en te verwarmen. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een sfeerhaard, een gashaard of een houthaard. De buitenzijde van elke open haard is verschillend, waardoor er altijd een kachel is die voldoet aan uw wensen. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Middelburg

Kies de brandstof voor uw open haard

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt verwarmen met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Er is een optie voor iedereen, daarom vertellen we u hier graag meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Middelburg

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel momenteel een gewilde manier om een huis te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Maar ook de sfeer is van belang. Bij een houthaard geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere kachel die populair is, is een gashaard. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Ook is het een fantastische optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een haard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Ook hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Zo is de haard op iedere gewenste plek in uw woning te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische kachel. Het is een geweldige optie als u meer sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt inzetten. Elektrische kachels zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Daarnaast is het een duurzame openhaard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Middelburg kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen beschikbaar. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische inzethaard. Het vuurzicht kunt u ook zelf bepalen. Ga voor een 2-zijdige haard, een doorkijkhaard of voor een 3-zijdige haard. Gezamenlijk bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Middelburg

Geen zorgen en laat uw openhaard Middelburg installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de kachel graag installeren in Middelburg? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Vertel ons dit wanneer u de open haard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Beleef het zelf in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze grote assortiment zelf bekijken! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de openhaard.

Afspraak maken