• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Medemblik
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Medemblik kopen?

Een haard aanschaffen in Medemblik? Open haarden zijn een fantastische wijze om uw woning te verwarmen en meer gezelligheid toe te voegen. Of u nu op zoek bent naar een elektrische haard, gashaard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg mogelijkheden. De buitenzijde van elke openhaard is verschillend, waardoor er altijd een openhaard is die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern: er is voor ieder een passende open haard!

open haarden Medemblik

Kies de brandstof voor uw openhaard

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw ruimte wilt verwarmen met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Van één van de meest milieuvriendelijke opties tot een traditionele kachel. We vertellen u graag meer over de meest geliefde opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Medemblik

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel tegenwoordig een gewilde manier om een huis te verwarmen. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze populariteit. Bij een houtkachel geniet u optimaal van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere kachel waar veel vraag naar is, is een gashaard. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer in huis te hebben. Er is namelijk altijd voldoende brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard aanschaffen? Dan is een bio-ethanolhaard een handige optie. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Ook is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Dit maakt installatie makkelijker, aangezien de openhaard hierdoor op elke plek in huis geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de sfeerhaard. Het is een ideale keuze als u extra sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt gebruiken. Het is een veilige en milieuvriendelijke open haard, omdat de kachel niet mega warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Medemblik kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit verschillende modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Zo kunt u kiezen voor een tunnelhaard, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Medemblik

Geen stress en laat uw open haard Medemblik plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de kachel in Medemblik moet installeren? We helpen u hier graag bij. Onze monteurs plaatsen haarden door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan als u uw openhaard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? U vindt in de showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de open haarden direct kunt ervaren! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de openhaard.

Afspraak maken