• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Maassluis
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Maassluis kopen?

Wilt u graag een haard kopen in Maassluis? Een openhaard is een geweldige manier om uw ruimte meer gezelligheid te geven en te zorgen voor meer warmte. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gaskachel of een houtkachel. Iedere open haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen past. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Maassluis

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk verwarmen? Ga dan voor een openhaard met een brandstof die bij u past! We vertellen u meer over de meest populaire openhaarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Maassluis

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel op dit moment een geliefde manier om een woning te verwarmen. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte snel warm wordt. Maar ook de sfeer is essentieel. Deze beleving is optimaal, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds populair. Een gaskachel is namelijk makkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout aanwezig is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een openhaard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Dit is fantastisch, omdat dit wil zeggen dat de kachel op iedere plek in uw woning is te positioneren.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een slimme optie wanneer u niet een rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Het is een ideale keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt gebruiken. Het is een veilige en milieuvriendelijke openhaard, omdat de kachel niet mega heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Maassluis kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht kunt u ook zelf bepalen. Een front vuurzicht is altijd een geweldige optie, maar ook een doorkijkhaard of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die past bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Maassluis

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw haard Maassluis installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de haard niet zelf plaatsen, maar de haard in Maassluis laten plaatsen? Onze experts helpen u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van haarden door heel Nederland. Bij de aankoop van de haard, kunt u dit aangeven.

Ervaar het zelf in de showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? U vindt in onze showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de open haarden meteen kunt beleven! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de open haard.

Afspraak maken