• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Maarssen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Maarssen kopen?

Wilt u graag een haard kopen in Maarssen? Dit is een bijzonder goede manier om uw ruimte te verwarmen en meteen gezelliger te maken. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gashaard of een houthaard. De buitenzijde van elke openhaard is verschillend, waardoor er altijd een haard is die voldoet aan uw wensen. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Maarssen

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw huis heerlijk verwarmen? Ga dan voor een haard met een brandstof die bij u past! Wilt u een milieuvriendelijke openhaard of liever een eenvoudig te bedienen haard? We vertellen u meer over de meest gewilde haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Maarssen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is bijvoorbeeld een populaire haard om uw woning te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het zeer veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze populariteit. De beleving van een houtkachel is geweldig, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde kachel. Een gashaard is namelijk makkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer te regelen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard kopen? Dan is een bio-ethanolhaard een fantastische optie. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Dit is fantastisch, omdat dit inhoudt dat de haard op iedere plek in uw ruimte is te plaatsen.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de sfeerhaard. Deze openhaard is perfect als extra verwarming en geeft meteen meer sfeer aan de ruimte. Het is een veilige en duurzame openhaard, omdat de elektrische haard niet extreem warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Maarssen kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit diverse modellen. Kies bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Ga voor een 2-zijdige haard, een doorkijkhaard of voor een 4-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een open haard die bij u past.

gashaard kopen Maarssen

Laat uw haard Maarssen installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard graag installeren in Maarssen? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van openhaarden door heel het land. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? U vindt in de showroom verschillende haardopstellingen, zodat u de sfeer van de openhaarden direct kunt beleven! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u perfect adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken