• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Lelystad
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Lelystad kopen?

Wilt u graag een openhaard aanschaffen in Lelystad? Open haarden zijn een prachtige manier om uw woning te verwarmen en extra sfeer te geven. Het maakt niet uit of u zoekt naar een elektrische haard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg mogelijkheden. Elke haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Het geeft niet welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne open haard!

open haarden Lelystad

Kies de brandstof voor uw openhaard

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! Wilt u een milieuvriendelijke openhaard? Dan is een bio-ethanol haard de ideale keuze. Maar ook een traditionele houthaard heeft diverse pluspunten. Wat uw wensen ook zijn: er is voor iedereen geschikte haard te vinden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Lelystad

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtgestookte haarden zijn op dit moment één van de meest geliefde keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte snel warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. Bij een houthaard geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere haard die gewild is, is een gashaard. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gashaard. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout voorhanden is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een haard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Een rookkanaal is bij dit soort openhaard niet nodig. Dit is fantastisch, aangezien dit betekent dat de openhaard op iedere locatie in de woning is te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische kachel. Het is een geweldige keuze als u extra sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt gebruiken. Het is een veilige en duurzame kachel, omdat de kachel niet mega warm wordt en er geen sprake is van uitstoot.

openhaard Lelystad kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Welk vuurzicht uw openhaard heeft, kiest u zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een doorkijkhaard of voor een 3-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het correcte vuurzicht, die past bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Lelystad

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw kachel Lelystad plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de kachel in Lelystad moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? U vindt in onze showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de openhaarden meteen kunt ervaren! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de open haard.

Afspraak maken