• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Leiden
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Leiden kopen?

Wilt u een haard kopen in Leiden? Open haarden zijn een bijzonder goede wijze om uw ruimte extra gezelligheid te geven en te zorgen voor extra warmte in uw leefruimte. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gaskachel of een houtkachel. De buitenkant van iedere openhaard is weer anders, waardoor er te allen tijde een haard is die voldoet aan uw wensen. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Leiden

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte heerlijk warm stoken? Kies dan een openhaard met een brandstof die bij uw situatie past! Benieuwd naar de meest populaire haarden? We vertellen u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Leiden

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is bijvoorbeeld een gewilde manier om een ruimte te verwarmen. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte moeiteloos warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving van een houtkachel is namelijk fantastisch, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een populaire haard. Het onderhouden van een gashaard is namelijk gemakkelijk en door op 1 knop te drukken, geniet u meteen van uw haard. Ook is het een fantastische optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. Er is namelijk altijd voldoende brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker optie is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Dit maakt installatie eenvoudiger, doordat de haard hierdoor op elke plek in de ruimte geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische kachel. Een elektrische haard is de beste keuze als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en bijverwarming. Een elektrische kachel wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Leiden kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit diverse modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische wandhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Zo kunt u gaan voor een roomdivider, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen Leiden

Laat uw open haard Leiden plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard niet zelf plaatsen, maar de open haard in Leiden laten installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs installeren open haarden door heel Nederland. Vertel ons dit wanneer u uw open haard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kom langs in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle opties? U vindt in onze showroom meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de open haarden meteen kunt ervaren! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de haard.

Afspraak maken