• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Leeuwarden
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Leeuwarden kopen?

Wilt u een openhaard aanschaffen in Leeuwarden? Een fantastische gedachte! Een openhaard zorgt namelijk voor meer sfeer en een aangename temperatuur in een woning. Het maakt niet uit of u zoekt naar een gashaard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg mogelijkheden. Elke kachel heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen past. Van landelijk tot modern: er is voor ieder een passende haard!

open haarden Leeuwarden

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw huis wilt verwarmen met een open haard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Wilt u een milieuvriendelijke kachel? Dan is een bio-ethanol haard de perfecte keuze. Maar ook een traditionele houthaard heeft zo z'n pluspunten. Wat uw wensen ook zijn: er is voor iedereen geschikte haard te vinden. Daarom vertellen we hieronder meer over de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Leeuwarden

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtkachels zijn nu één van de meest geliefde keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte makkelijk warm wordt. De sfeer is daarnaast ook een essentieel punt. Dit is bij een houtkachel optimaal, want u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere haard waar veel vraag naar is, is een gashaard. Het onderhouden van een gaskachel is namelijk makkelijk en door op 1 knop te drukken, geniet u direct van uw kachel. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een open haard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Een rookkanaal is bij dit soort haard niet nodig. Dit is heel fijn, want dit betekent dat de haard op iedere gewenste plek in uw woning is te plaatsen.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een geweldige keuze wanneer u niet een rookkanaal hebt of wilt. Deze kachel is uitstekend als bijverwarming en geeft direct extra sfeer aan de ruimte. Een elektrische kachel wordt niet heel warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Leeuwarden kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen beschikbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw openhaard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u gaan voor een doorkijkhaard, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen Leeuwarden

Geen stress en laat uw kachel Leeuwarden installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw nieuwe haard graag laten plaatsen in Leeuwarden? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van kachels door heel Nederland. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? U vindt in de showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de kachels direct kunt beleven! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de openhaard.

Afspraak maken