• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Kerkrade
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Kerkrade kopen?

Een haard of kachel aanschaffen in Kerkrade? Een fantastisch idee! Een haard zorgt namelijk voor meer gezelligheid en een aangename temperatuur in een woning. U beslist zelf welke soort haard het beste bij u past. Zo kunt u onder andere gaan voor een gas- of houtkachel. De buitenzijde van iedere openhaard is weer anders, waardoor er altijd een kachel is die voldoet aan uw wensen. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Kerkrade

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe openhaard?

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt warm stoken met een openhaard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Meer weten over de opties? We vertellen u hier graag meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Kerkrade

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houthaarden zijn nu één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Een reden hiervoor is dat het enorm veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. Zo vinden de meeste mensen dat een houtkachel de meest behaaglijke haard is, dankzij het fantastische vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds geliefd. Een gaskachel is namelijk eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer te regelen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een openhaard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Een rookkanaal is bij deze openhaard niet noodzakelijk. Dit is heel handig, omdat dit wil zeggen dat de open haard op elke locatie in uw ruimte is te positioneren.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de sfeerhaard. Deze open haard is ideaal als extra verwarming en geeft direct meer sfeer aan de woning. Een sfeerhaard wordt niet heel warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Kerkrade kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag nemen, is het model van uw nieuwe kachel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, inzethaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw open haard heeft, kiest u zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een tunnelhaard of voor een 4-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een open haard die bij u past.

gashaard kopen Kerkrade

Genieten zonder de lasten: laat uw openhaard Kerkrade plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de kachel graag laten plaatsen in Kerkrade? Geen probleem; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Bij de aanschaf van de kachel, kunt u dit doorgeven.

Ervaar het zelf in de showroom
Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze grote collectie zelf bekijken! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken