• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Kampen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Kampen kopen?

Een haard kopen in Kampen? Dankzij een open haard geniet u onmiddellijk van (extra) warmte en sfeer in uw huis. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een elektrische haard, gashaard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg opties. Iedere kachel heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen past. Het geeft niet welke stijl u wilt: er is voor iedereen een geschikte haard!

open haarden Kampen

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw huis te verwarmen! Benieuwd welke brandstoffen er mogelijk zijn? We vertellen u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Kampen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo zijn houthaarden tegenwoordig één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. Maar ook de sfeer is essentieel. Bij een houthaard geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds geliefd. Een gaskachel is namelijk makkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een openhaard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Op die manier is de openhaard op iedere gewenste plek in uw woning te plaatsen.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische kachel. Een elektrische haard is de slimste keuze als u op zoek bent naar een gezellige uitstraling van de ruimte en bijverwarming. Het is een veilige en duurzame openhaard, omdat de elektrische haard niet buitengewoon heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Kampen kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag maken, is het model van de nieuwe open haard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, wandhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw open haard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u gaan voor een doorkijkhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het correcte vuurzicht, die aansluit bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Kampen

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw haard Kampen installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw openhaard niet zelf installeren, maar de openhaard in Kampen laten plaatsen? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van open haard door heel Nederland. Vertel ons dit wanneer u uw open haard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime assortiment zelf bekijken! We hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken