• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in IJsselstein
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard IJsselstein kopen?

Wilt u een openhaard bemachtigen in IJsselstein? Goed idee! Een openhaard zorgt namelijk voor veel sfeer en een aangename temperatuur in een huis. U beslist zelf welke soort haard het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een elektrische-, gas- of houtkachel. De buitenzijde van iedere open haard is weer anders, hierdoor is er altijd een open haard is die voldoet aan uw eisen. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne kachel!

open haarden IJsselstein

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! We vertellen u meer over de meest populaire haarden.
Bekijk alle haarden

open haarden IJsselstein

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is bijvoorbeeld een gewilde manier om een ruimte te verwarmen. De aanleiding hiervoor is dat het zeer veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is een belangrijke reden. Bij een houtkachel geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden ook nog steeds populair. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een slimme optie als u niet met hout wilt sjouwen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard aanschaffen? Dan is een bio-ethanolhaard een fantastische optie. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Op die manier is de open haard op iedere plaats in de woning te positioneren.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische haard. Deze open haard is perfect als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de woning. Elektrische haarden zijn veilig, omdat ze niet extreem warm worden. Bovendien is het een duurzame kachel, doordat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard IJsselstein kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een roomdivider of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen IJsselstein

Laat uw open haard IJsselstein plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw open haard graag installeren in IJsselstein? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Vertel ons dit als u uw haard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek onze showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle opties? U vindt in onze showroom verschillende haardopstellingen, zodat u de sfeer van de kachels direct kunt beleven! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw haard.

Afspraak maken