• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Huizen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Huizen kopen?

Wilt u op korte termijn een haard of kachel aanschaffen in Huizen? Open haarden zijn een fantastische manier om uw ruimte meer sfeer te geven en te zorgen voor meer warmte. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een sfeerhaard of een houtkachel. Iedere open haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw wensen aansluit. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende openhaard!

open haarden Huizen

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw woning te verwarmen! We vertellen u graag meer over de meest populaire brandstoffen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Huizen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel tegenwoordig een populaire haard om uw ruimte te verwarmen. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. De sfeer is daarnaast ook een essentieel onderdeel. Zo vinden de meeste mensen dat een houtgestookte haard de meest sfeervolle haard is, dankzij het mooie vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds gewild. Het onderhouden van een gashaard is namelijk gemakkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u meteen van uw haard. Ook is het een goede optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een openhaard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Daarnaast is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Op die manier is de openhaard op elke plaats in de ruimte te plaatsen.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een goede optie als u geen rookkanaal hebt of wilt. De elektrische haard is de beste optie als u op zoek bent naar sfeer en bijverwarming. Sfeerhaarden zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Daarnaast is het een duurzame open haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Huizen kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag nemen, is het model van uw nieuwe haard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een geweldige optie, maar ook een roomdivider of een 3-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die aansluit bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Huizen

Geen zorgen en laat uw open haard Huizen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw open haard niet zelf installeren, maar de open haard in Huizen laten plaatsen? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Geef dit dan ook gerust aan wanneer u de openhaard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kom langs in de showroom
Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime assortiment zelf bekijken! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken