• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Hoorn
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Hoorn kopen?

Bent u op zoek naar veel sfeer in uw woning en wilt u een haard aanschaffen in Hoorn? Dankzij een haard beschikt u onmiddellijk van (extra) warmte en sfeer in uw ruimte. U bepaalt zelf welke soort haard het beste bij u past. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een gas- of houthaard. Elke kachel heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Hoorn

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw woning te verwarmen! Wilt u een milieuvriendelijke openhaard? Dan is een bio-ethanol haard de beste keuze. Maar ook een traditionele houthaard, gashaard en sfeerhaard heeft verschillende voordelen. Wat uw wensen ook zijn: er is voor iedereen perfecte haard te vinden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Hoorn

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel tegenwoordig een populaire haard om uw ruimte mee te verwarmen. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte makkelijk warm wordt. De sfeer is daarnaast ook een essentieel onderdeel. Zo vinden de meeste mensen dat een houtgestookte haard de meest sfeervolle haard is, dankzij het fantastische vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een populaire optie. Dit komt omdat ze eenvoudig zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Ook is het een fantastische optie als u niet met hout wilt sjouwen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker alternatief is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Het is niet nodig om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit maakt installatie makkelijker, aangezien de haard hierdoor op elke plek in huis geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische haard. Het is een fantastische optie als u extra sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt inzetten. Sfeerhaarden zijn veilig, omdat ze niet mega warm worden. Bovendien is het een duurzame openhaard, doordat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Hoorn kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw kachel heeft, kiest u zelf. Ga voor een hoekhaard, een tunnelhaard of voor een 3-zijdige haard. Samen bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Hoorn

Laat uw kachel Hoorn plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw kachel graag laten plaatsen in Hoorn? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Bij de aanschaf van de open haard, kunt u dit doorgeven.

Kom langs in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? U vindt in onze showroom verschillende haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden direct kunt ervaren! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken