• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Hoogvliet
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Hoogvliet kopen?

Wilt u een openhaard kopen in Hoogvliet? Open haarden zijn een bijzonder goede wijze om uw ruimte te verwarmen en een gezellige uitstraling te geven. Er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gaskachel of een houtkachel. Elke haard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Hoogvliet

Kies de brandstof voor uw openhaard

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw woning te verwarmen. Meer weten over de meest geliefde haarden? We vertellen u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Hoogvliet

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo zijn houtgestookte haarden op dit moment één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte moeiteloos warm wordt. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze populariteit. Bij een houthaard geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds gewild. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer in huis te hebben. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker alternatief is een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Een rookkanaal is bij dit soort openhaard niet essentieel. Op die manier is de kachel op iedere locatie in uw woning te positioneren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische kachel. Deze open haard is ideaal als extra verwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Sfeerhaarden zijn veilig, doordat ze niet mega warm worden. Daarbij is het een duurzame kachel, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Hoogvliet kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Ga voor een hoekhaard, een roomdivider of voor een 4-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het correcte vuurzicht, die aansluit bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Hoogvliet

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw kachel Hoogvliet installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de haard graag laten plaatsen in Hoogvliet? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Als u de haard koopt, dan kunt u dit gerust aangeven.

Bezoek onze showroom
Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? U vindt in onze showroom meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de openhaarden direct kunt ervaren! Met 10 jaar ervaring kunnen onze experts u perfect adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw fonkelnieuwe haard.

Afspraak maken