• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Hoogeveen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Hoogeveen kopen?

Wilt u op korte termijn een haard of kachel kopen in Hoogeveen? Een slimme gedachte! Een haard zorgt namelijk voor veel gezelligheid en warmte in een huis. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een sfeerhaard, een gaskachel of een houtkachel. Elke haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen past. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Hoogeveen

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! Van één van de meest milieuvriendelijke opties tot de traditionele kachel. We vertellen u meer over de meest geliefde opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Hoogeveen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houthaard op dit moment een populaire haard om uw huis te verwarmen. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving hiervan is optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds gewild. Een gaskachel is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een goede mogelijkheid als u niet met hout wilt sjouwen. Er is namelijk altijd voldoende brandstof voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard kopen? Dan is een bio-ethanolhaard een handige optie. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Een rookkanaal is bij dit soort kachel niet nodig. Dit maakt installatie gemakkelijker, aangezien de open haard hierdoor op iedere plek in uw woning gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een fantastische keuze als u geen rookkanaal hebt of wilt. Een sfeerhaard is de slimste keuze als u op zoek bent naar een gezellige uitstraling van de ruimte en een extra verwarming. Sfeerhaarden zijn veilig, omdat ze niet enorm warm worden. Bovendien is het een duurzame open haard, doordat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Hoogeveen kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Het vuurzicht kunt u ook zelf bepalen. Zo kunt u gaan voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen Hoogeveen

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw openhaard Hoogeveen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de openhaard in Hoogeveen moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan wanneer u uw kachel koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Beleef het zelf in de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle opties? We hebben in de showrooms verschillende haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw open haard.

Afspraak maken