• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Hoofddorp
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Hoofddorp kopen?

Wilt u binnenkort een openhaard aanschaffen in Hoofddorp? Dit is een bijzonder goede wijze om uw ruimte extra gezelligheid te geven en te genieten van extra warmte in uw leefruimte. Er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard of een houthaard. De buitenkant van iedere haard is weer anders, waardoor er te allen tijde een kachel is die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Hoofddorp

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe kachel?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte lekker verwarmen? Kies dan een kachel met een brandstof die bij u past! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Er is een kachel voor iedereen. Lees hieronder meer over alle opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Hoofddorp

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een gewilde manier om een ruimte te verwarmen. Dit komt omdat het gemakkelijk genoeg warmte geeft aan een ruimte. Maar ook de sfeer is essentieel. De beleving van een houtkachel is optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds geliefd. Het onderhouden van een gashaard is namelijk makkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw haard. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer in huis te hebben. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Ook is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Dit zorgt ervoor dat de open haard op iedere plaats in de woning is te positioneren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische haard. Deze kachel is perfect als bijverwarming en geeft direct extra sfeer aan de ruimte. Sfeerhaarden zijn veilig, doordat ze niet extreem warm worden. Bovendien is het een duurzame haard, doordat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Hoofddorp kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit diverse modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Ook heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een doorkijkhaard of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Hoofddorp

Geen zorgen en laat uw open haard Hoofddorp installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de open haard in Hoofddorp moet installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan als u de openhaard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kom langs in onze showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze brede assortiment zelf ontdekken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u perfect adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken