• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Hilversum
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Hilversum kopen?

Wilt u extra sfeer in uw woning en wilt u een haard kopen in Hilversum? Dankzij een haard beschikt u onmiddellijk over (extra) warmte en sfeer in uw ruimte. Of u nu op zoek bent naar een gas- of houtgestookt model, er zijn genoeg mogelijkheden. Elke haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Hilversum

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw huis heerlijk warm stoken? Kies dan een openhaard met een brandstof die bij uw situatie past! Wilt u een milieuvriendelijke openhaard? Dan is een bio-ethanol haard de ideale keuze. Maar ook een traditionele houthaard, gashaard en sfeerhaard heeft diverse pluspunten. Wat de situatie ook is: ook voor uw ruimte is er een perfecte haard. We vertellen daarom graag meer over de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Hilversum

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een geliefde manier om een ruimte te verwarmen. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. Maar ook de sfeer is een belangrijke reden. De beleving is namelijk geweldig, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds gewild. Zo is een gashaard eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer in huis te hebben. U heeft nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een kachel die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze openhaard niet vereist. Dit maakt installatie eenvoudiger, aangezien de openhaard hierdoor op iedere plek in huis geplaatst kan worden.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een geweldige keuze wanneer u niet een rookkanaal hebt of wilt. Het is een fantastische keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt inzetten. Elektrische haarden zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Ook is het een duurzame kachel, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Hilversum kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Ga voor een hoekhaard, een roomdivider of voor een 4-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die past bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Hilversum

Geen stress en laat uw kachel Hilversum installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard niet zelf installeren, maar de kachel in Hilversum laten plaatsen? Geen probleem; we helpen u graag verder. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van kachels door heel het land. Bij de aanschaf van de openhaard, kunt u dit aangeven.

Ervaar het zelf in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons brede aanbod zelf bekijken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de openhaard.

Afspraak maken