• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Hengelo
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Hengelo kopen?

Een haard of kachel aanschaffen in Hengelo? Een slimme gedachte! Een open haard zorgt namelijk voor extra sfeer en een aangename temperatuur in een woning. U kiest zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u onder andere kiezen voor een gaskachel of houthaard. Het uiterlijk van elke openhaard is weer anders, hierdoor is er te allen tijde een haard is die voldoet aan uw eisen. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Hengelo

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw huis te verwarmen! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Wat uw wensen ook zijn: er is voor iedereen geschikte haard te vinden. Daarom geven we graag meer informatie over de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Hengelo

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtgestookte kachel is momenteel een populaire haard om uw huis te verwarmen. Dit komt omdat het gemakkelijk veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze populariteit. De beleving van een houtkachel is namelijk fantastisch, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een populaire haard. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Ook is het een goede mogelijkheid als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard kopen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een slimme keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Ook hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Dit maakt installatie gemakkelijker, doordat de kachel hierdoor op elke plek in de ruimte gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een slimme optie wanneer u geen rookkanaal hebt of wilt. Deze open haard is uitstekend als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Het is een veilige en duurzame openhaard, omdat de openhaard niet mega heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Hengelo kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit verschillende modellen. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische hangende haard. Ook heeft u keuze uit meerdere vuurzichten. Zo kunt u gaan voor een tunnelhaard, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Hengelo

Geen zorgen en laat uw open haard Hengelo installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw openhaard niet zelf installeren, maar de openhaard in Hengelo laten installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. Onze installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van haarden door heel het land. Vertel ons dit als u de kachel koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kom langs in de showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? U vindt in de showroom verschillende haardopstellingen, zodat u de sfeer van de open haarden direct kunt beleven! Met 10 jaar ervaring kunnen we u perfect adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken