• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Helmond
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Helmond kopen?

Een haard bemachtigen in Helmond? Dankzij een haard geniet u direct van (extra) warmte en sfeer in uw huis. U beslist zelf welke soort haard het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld gaan voor een sfeerhaard of houthaard. De buitenkant van elke openhaard is verschillend, waardoor er te allen tijde een open haard is die voldoet aan uw eisen. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een geschikte kachel!

open haarden Helmond

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe openhaard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning lekker warm stoken? Kies dan een open haard met een brandstof die bij u past! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Wat uw eisen ook zijn: er is voor iedereen een passende haard te vinden. Ontdek hieronder zelf de voordelen per haard.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Helmond

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtkachels zijn momenteel één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. Bij een houthaard geniet u hier optimaal van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een populaire optie. Het onderhouden van een gashaard is namelijk makkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u meteen van uw kachel. Ook is het een fantastische mogelijkheid als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker alternatief is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze haard niet essentieel. Dit zorgt ervoor dat de open haard op elke plek in uw ruimte is te positioneren.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de sfeerhaard. De elektrische haard is de slimste optie als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en een extra verwarming. Sfeerhaarden zijn veilig, omdat ze niet extreem warm worden. Ook is het een duurzame haard, omdat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Helmond kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag maken, is het model van uw nieuwe kachel. Kies bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische inzethaard. Welk vuurzicht uw kachel heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een roomdivider of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen Helmond

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw openhaard Helmond installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de kachel niet zelf installeren, maar de haard in Helmond laten installeren? We helpen u hier graag bij. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Beleef het zelf in de showroom
Benieuwd geworden naar alle opties? We hebben in onze showrooms meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de openhaard.

Afspraak maken