• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Heerhugowaard
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Heerhugowaard kopen?

Wilt u een haard kopen in Heerhugowaard? Een slim idee! Een open haard zorgt namelijk voor extra sfeer en een aangename temperatuur in een huis. Of u nu op zoek bent naar een elektrische haard of een houthaard, er zijn genoeg opties. De buitenzijde van elke haard is weer anders, hierdoor is er te allen tijde een openhaard is die voldoet aan uw wensen. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Heerhugowaard

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! Voordat u een keus maakt om een haard te kopen, is het slim om te weten wat de voordelen van elk soort brandstof zijn. We informeren u hier graag over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Heerhugowaard

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een geliefde manier om een woning te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze befaamdheid. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest knusse haard is, dankzij het prachtige vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Een andere haard waar veel vraag naar is, is een gashaard. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Ook is het een slimme mogelijkheid als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard kopen? Dan is een bio-ethanolhaard een goede optie. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Dit is heel fijn, omdat dit wil zeggen dat de openhaard op iedere plaats in de woning is te positioneren.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een goede optie als u niet een rookkanaal hebt of wilt. Een sfeerhaard is de beste keuze als u op zoek bent naar een gezellige uitstraling van de ruimte en bijverwarming. Een sfeerhaard wordt niet extreem warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Heerhugowaard kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag maken, is het model van uw nieuwe open haard. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Ga voor een hoekhaard, een doorkijkhaard of voor een 3-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen Heerhugowaard

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw kachel Heerhugowaard plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de openhaard graag installeren in Heerhugowaard? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Bij de aanschaf van de haard, kunt u dit doorgeven.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? U vindt in onze showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden direct kunt beleven! Met 10 jaar ervaring kunnen onze experts u goed adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw gloednieuwe haard.

Afspraak maken