• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Heerenveen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Heerenveen kopen?

Een openhaard kopen in Heerenveen? Goede gedachte! Een haard zorgt namelijk voor meer sfeer en warmte in een ruimte. Of u nu zoekt naar een elektrische haard, gashaard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg opties. Iedere open haard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Heerenveen

Kies de brandstof voor uw open haard

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk warm stoken? Ga dan voor een openhaard met een brandstof die bij uw situatie past! We vertellen u meer over de meest populaire keuzes.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Heerenveen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel tegenwoordig een gewilde manier om een woning te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Maar ook de sfeer is van belang. De beleving van een houtkachel is fantastisch, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds populair. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer te regelen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een open haard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Ook hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit is heel fijn, want dit betekent dat de kachel op elke plek in de ruimte is te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische kachel. Het is een geweldige keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt inzetten. Elektrische kachels zijn veilig, doordat ze niet extreem warm worden. Ook is het een duurzame open haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Heerenveen kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet maken, is het model van uw nieuwe kachel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, wandhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw kachel heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een doorkijkhaard of een 3-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Samen bekijken we welke opties er geschikt zijn.

gashaard kopen Heerenveen

Genieten zonder de lasten: laat uw openhaard Heerenveen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de openhaard in Heerenveen moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs plaatsen open haarden door heel het land. Bij de aanschaf van uw kachel kunt u dit aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons grote aanbod zelf ontdekken! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken