• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Heemskerk
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Heemskerk kopen?

Wilt u graag een haard of kachel kopen in Heemskerk? Dankzij een open haard geniet u direct over (extra) warmte en sfeer in uw woning. U kiest zelf welke soort haard het beste bij u past. U kunt onder andere kiezen voor een sfeer- of houtkachel. Elke haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen aansluit. Het geeft niet welke stijl u wilt: er is voor iedereen een geschikte kachel!

open haarden Heemskerk

Kies de brandstof voor uw openhaard

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk verwarmen? Kies dan een open haard met een brandstof die bij u past! Maar welke opties zijn er allemaal? We vertellen u meer over de meest geliefde opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Heemskerk

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel tegenwoordig een gewilde manier om een huis te verwarmen. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte moeiteloos warm wordt. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk punt. Zo vinden de meeste mensen dat een houtgestookte haard de meest sfeervolle haard is, dankzij het fraaie vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds populair. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout beschikbaar is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een haard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Ook is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Dit is fantastisch, omdat dit wil zeggen dat de open haard op iedere gewenste locatie in uw ruimte is te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische kachel. Deze haard is perfect als extra verwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Het is een veilige en milieuvriendelijke openhaard, omdat de elektrische kachel niet buitengewoon warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Heemskerk kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag nemen, is het model van uw nieuwe haard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, inzethaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw kachel heeft, kiest u zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een roomdivider of voor een 3-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen Heemskerk

Laat uw open haard Heemskerk plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de open haard in Heemskerk moet installeren? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Onze installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van openhaarden door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan als u uw kachel koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? U vindt in onze showroom verschillende haardopstellingen, zodat u de sfeer van de open haarden meteen kunt ervaren! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken