• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Harderwijk
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Harderwijk kopen?

Bent u op zoek naar meer gezelligheid in huis en wilt u een openhaard aanschaffen in Harderwijk? Met een open haard beschikt u hier meer over. U kiest zelf welke soort haard het beste bij u past. Zo kunt u onder andere gaan voor een sfeer-, gas-, of houthaard. Elke haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Harderwijk

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw huis wilt warm stoken met een open haard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! We vertellen u meer over de meest geliefde opties.

Bekijk alle haarden

open haarden Harderwijk

Welke openhaard kiest u?

Houtkachels, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachels
Houthaarden zijn bijvoorbeeld nu één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. De aanleiding hiervoor is dat het zeer veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is van belang. Bij een houtkachel geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een gewilde optie. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout voorhanden is. De brandstof is namelijk altijd voorhanden.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze openhaard niet essentieel. Dit is ideaal, omdat dit betekent dat de open haard op iedere locatie in uw ruimte is te positioneren.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de sfeerhaard. Deze haard is ideaal als extra verwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Een elektrische haard wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Harderwijk kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet maken, is het model van uw nieuwe open haard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u gaan voor een roomdivider, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die past bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Harderwijk

Geen zorgen en laat uw haard Harderwijk plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de haard graag installeren in Harderwijk? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? We hebben in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw openhaard.

Afspraak maken