• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Hardenberg
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Hardenberg kopen?

Een haard aanschaffen in Hardenberg? Een openhaard is een prachtige wijze om uw ruimte extra gezelligheid te geven en te zorgen voor meer warmte. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gashaard of een houtkachel. De buitenkant van iedere kachel is verschillend, waardoor er te allen tijde een open haard is die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Hardenberg

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt warm stoken met een open haard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! We informeren u graag over de verschillende soorten.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Hardenberg

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo zijn houthaarden nu één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze populariteit. De beleving van een houtkachel is namelijk optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere kachel die populair is, is een gaskachel. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer in huis te hebben. U heeft hierdoor nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een openhaard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Een rookkanaal is bij deze haard niet essentieel. Dit is fantastisch, want dit houdt in dat de haard op iedere locatie in uw ruimte is te positioneren.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische haard. Het is een ideale keuze als u extra sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt inzetten. Het is een veilige en duurzame openhaard, omdat de openhaard niet mega heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Hardenberg kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een roomdivider of een 3-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen Hardenberg

Geen zorgen en laat uw openhaard Hardenberg plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de kachel in Hardenberg moet installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Vertel ons dit als u uw kachel koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ervaar het zelf in de showroom
Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? U vindt in onze showroom in Rijssen en Apeldoorn meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de kachels meteen kunt beleven! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de open haard.

Afspraak maken