• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Groningen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Groningen kopen?

Wilt u veel sfeer in huis en wilt u een haard of kachel aanschaffen in Groningen? Een slimme gedachte! Of u nu op zoek bent naar een elektrische haard, gashaard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg opties. Het uiterlijk van elke open haard is verschillend, waardoor er te allen tijde een haard is die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden groningen

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw huis te verwarmen. Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Wat de situatie ook is: ook voor uw huis is er een perfecte haard. U leest hier meer informatie over de diverse haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving groningen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een geliefde manier om een ruimte te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk onderdeel. Zo vinden de meeste mensen dat een houtkachel de meest sfeervolle haard is, dankzij het fraaie vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Een andere haard die geliefd is, is een gashaard. Een gaskachel is namelijk eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer in huis te hebben. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een mooie keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Daarnaast hoeft u geen rekening te houden met het rookkanaal. Dit is fantastisch, aangezien dit betekent dat de haard op elke locatie in de ruimte is te installeren.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een slimme keuze wanneer u geen rookkanaal hebt of wilt. De elektrische kachel is de slimste keuze als u op zoek bent naar sfeer en een extra verwarming. Het is een veilige en milieuvriendelijke kachel, doordat de haard niet mega heet wordt en er geen sprake is van uitstoot.

openhaard groningen kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet maken, is het model van de nieuwe haard. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische wandhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Zo kunt u gaan voor een tunnelhaard, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Gezamenlijk bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Groningen

Laat uw open haard in Groningen installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard niet zelf plaatsen, maar de open haard in Groningen laten plaatsen? Onze experts helpen u hier graag bij. Onze monteurs plaatsen open haarden door heel Nederland. Vertel ons dit wanneer u uw kachel aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? We hebben in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! We hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken