• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Gouda
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Gouda kopen?

Wilt u een haard aanschaffen in Gouda? Een fantastisch idee! Een haard zorgt namelijk voor meer sfeer en warmte in een woning. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een gashaard of een houthaard, er zijn genoeg opties. Elke haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Gouda

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning lekker verwarmen? Ga dan voor een openhaard met een brandstof die bij u past! Kies voor een milieuvriendelijke haard en ga voor een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een gashaard. Er is een haard voor iedereen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Gouda

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een geliefde manier om een ruimte te verwarmen. Dit komt omdat het gemakkelijk genoeg warmte geeft aan een ruimte. De sfeer is daarnaast ook een essentieel punt. Bij een houtkachel geniet u hier optimaal van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een geliefde optie. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Ook is het een fantastische optie als u niet met hout wilt sjouwen. De brandstof is namelijk altijd beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een haard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Ook hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Dit is heel handig, omdat dit betekent dat de haard op iedere gewenste plaats in uw woning is te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische haard. Deze openhaard is uitstekend als extra verwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Elektrische kachels zijn veilig, doordat ze niet extreem warm worden. Ook is het een duurzame kachel, omdat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Gouda kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit diverse modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een roomdivider of voor een 4-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Gouda

Genieten zonder de lasten: laat uw haard Gouda installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de kachel in Gouda moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van openhaarden door heel Nederland. Vertel ons dit als u uw open haard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons grote assortiment zelf ontdekken! Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw kachel.

Afspraak maken