• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Gorredijk
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Gorredijk kopen?

Wilt u veel gezelligheid in een ruimte en wilt u een openhaard kopen in Gorredijk? Open haarden zijn een fantastische wijze om uw woning te verwarmen en extra sfeer toe te voegen. U bepaalt zelf welke optie het beste bij u past. Zo kunt u onder andere gaan voor een elektrische-, gas- of houthaard. Iedere openhaard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen past. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een geschikte open haard!

open haarden Gorredijk

Kies de brandstof voor uw openhaard

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw woning te verwarmen. Elk soort haard heeft zijn eigen pluspunten. We vertellen u meer over de meest populaire opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Gorredijk

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houthaard is op dit moment een populaire haard om uw woning te verwarmen. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. Zo vinden de meeste mensen dat een houtkachel de meest sfeervolle haard is, dankzij het mooie vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Een andere haard die populair is, is een gaskachel. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout voorhanden is. De brandstof is namelijk altijd beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard kopen? Dan is een bio-ethanolhaard een mooie optie. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit maakt installatie makkelijker, doordat de open haard hierdoor op iedere plek in de ruimte geplaatst kan worden.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een geweldige keuze wanneer u niet een rookkanaal hebt of wilt. Deze open haard is perfect als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Het is een veilige en duurzame open haard, omdat de kachel niet extreem heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Gorredijk kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit diverse modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Ook heeft u keuze uit meerdere vuurzichten. Zo kunt u kiezen voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die past bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Gorredijk

Laat uw openhaard Gorredijk plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de kachel in Gorredijk moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van haarden door heel het land. Vertel ons dit als u de kachel aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek onze showroom
Meer weten over de mogelijke opties? We hebben in de showrooms meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken