• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Gorinchem
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Gorinchem kopen?

Wilt u meer sfeer in uw woning en wilt u een openhaard aanschaffen in Gorinchem? Dankzij een haard beschikt u meteen over (extra) warmte en sfeer in uw ruimte. U bepaalt zelf welke soort haard het beste bij u past. U kunt onder andere gaan voor een sfeer-, gas-, of houthaard. Elke open haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen past. Van klassiek tot modern: er is voor iedereen een passende kachel!

open haarden Gorinchem

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw huis te verwarmen. We vertellen u meer over de meest gewilde keuzes.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Gorinchem

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is bijvoorbeeld een populaire haard om uw huis te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze populariteit. Bij een houtkachel geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde kachel. Het onderhouden van een gashaard is namelijk makkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u meteen van uw kachel. Ook is het een fantastische optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Daarnaast is het niet nodig om rekening te houden met het rookkanaal. Dit is heel fijn, omdat dit wil zeggen dat de kachel op elke plaats in uw ruimte is te installeren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een sfeerhaard. Het is een fantastische keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt inzetten. Een elektrische haard wordt niet heel warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame keus.

openhaard Gorinchem kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit verschillende modellen. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische hangende haard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een doorkijkhaard of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen Gorinchem

Laat uw kachel Gorinchem installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw openhaard niet zelf installeren, maar de open haard in Gorinchem laten installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. Onze monteurs plaatsen nieuwe haarden door heel het land. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons ruime aanbod zelf bekijken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de openhaard.

Afspraak maken