• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Goes
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Goes kopen?

Wilt u een haard bemachtigen in Goes? Met een open haard profiteert u onmiddellijk van (extra) warmte en sfeer in uw ruimte. Er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gaskachel of een houtkachel. De buitenzijde van elke haard is verschillend, hierdoor is er altijd een kachel die voldoet aan uw wensen. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Goes

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe kachel?

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw huis te verwarmen! We vertellen u meer over de meest populaire haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Goes

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel momenteel een gewilde manier om een ruimte te verwarmen. De aanleiding hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is van belang. De beleving van een houtkachel is optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds geliefd. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een goede optie als u niet met hout wilt sjouwen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Een rookkanaal is bij dit soort kachel niet nodig. Dit maakt installatie eenvoudiger, omdat de kachel hierdoor op iedere plek in huis gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een goede keuze als u niet een rookkanaal hebt of wilt. Deze open haard is perfect als extra verwarming en geeft meteen extra sfeer aan de woning. Elektrische kachels zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Daarbij is het een duurzame kachel, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Goes kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Welk vuurzicht uw kachel heeft, kiest u zelf. Ga voor een hoekhaard, een tunnelhaard of voor een 4-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen Goes

Laat uw openhaard Goes plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de openhaard in Goes moet installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. Onze monteurs plaatsen kachels door heel het land. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ervaar het zelf in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime aanbod zelf bekijken! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw openhaard.

Afspraak maken