• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Geleen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Geleen kopen?

Wilt u extra sfeer in huis en wilt u een haard aanschaffen in Geleen? Een fantastisch idee! Een haard zorgt namelijk voor meer gezelligheid en warmte in een huis. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gashaard of een houtkachel. Het uiterlijk van elke kachel is weer anders, hierdoor is er te allen tijde een open haard is die voldoet aan uw wensen. Het geeft niet welke stijl u wilt: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Geleen

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning lekker verwarmen? Kies dan een open haard met een brandstof die bij uw situatie past. We vertellen graag wat meer over de meest gewilde haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Geleen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtgestookte kachel is bijvoorbeeld een populaire haard om uw huis te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het zeer veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze populariteit. Bij een houthaard geniet u gegarandeerd van de sfeer, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds populair. Het onderhouden van een gaskachel is namelijk eenvoudig en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw kachel. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Een rookkanaal is bij deze haard niet essentieel. Dit maakt installatie gemakkelijker, aangezien de kachel hierdoor op iedere plek in uw woning geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische haard. De elektrische kachel is de slimste keuze als u op zoek bent naar een gezellige uitstraling van de ruimte en een extra verwarming. Het is een veilige en milieuvriendelijke haard, doordat de elektrische haard niet mega warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Geleen kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag maken, is het model van de nieuwe open haard. Ga bijvoorbeeld voor een inzet gashaard of een elektrische inzethaard. Ook heeft u keuze uit meerdere vuurzichten. Ga voor een 2-zijdige haard, een doorkijkhaard of voor een 3-zijdige haard. Gezamenlijk bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Geleen

Geen stress en laat uw openhaard Geleen plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de kachel in Geleen moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Bezoek onze showroom
Meer weten over de mogelijke opties? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons grote aanbod zelf ontdekken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze experts u goed adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken