• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Epe
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Epe kopen?

Wilt u een haard aanschaffen in Epe? Dit is een geweldige wijze om uw ruimte goed te verwarmen en direct een stuk sfeervoller te maken. U beslist zelf welke optie het beste bij u past. U kunt onder andere gaan voor een elektrische-, gas- of houtkachel. De buitenkant van elke kachel is verschillend, hierdoor is er altijd een kachel die voldoet aan uw eisen. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne kachel!

open haarden Epe

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! We informeren u graag over de meest gewilde opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Epe

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo zijn houtgestookte haarden momenteel één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Maar ook de sfeer is essentieel. Dit is fantastisch, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere kachel die gewild is, is een gashaard. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Ook is het een goede optie als u niet met hout wilt sjouwen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een kachel die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal aan te laten leggen. Op die manier is de kachel op iedere locatie in uw woning te plaatsen.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische kachel. Deze haard is uitstekend als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Een sfeerhaard wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Epe kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag nemen, is het model van de nieuwe kachel. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw open haard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u gaan voor een roomdivider, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Epe

Geen zorgen en laat uw kachel Epe plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de haard in Epe moet installeren? Onze experts helpen u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van haarden door heel Nederland. Vertel ons dit wanneer u de openhaard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Meer weten over wat er mogelijk is? We hebben in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! We hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken