• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Emmen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Emmen kopen?

Wilt u binnenkort een haard of kachel kopen in Emmen? Open haarden zijn een fantastische wijze om uw ruimte meer gezelligheid te geven en direct uw leefruimte extra te verwarmen. Of u nu op zoek bent naar een elektrische haard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg mogelijkheden. De buitenkant van iedere haard is weer anders, hierdoor is er altijd een haard die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Emmen

Meerdere brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte heerlijk verwarmen? Ga dan voor een open haard met een brandstof die bij u past! We vertellen u graag meer over de soorten brandstoffen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Emmen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel momenteel een gewilde manier om een huis te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig genoeg warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving van een houtkachel is geweldig, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een populaire optie. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout beschikbaar is. De brandstof is namelijk altijd aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Daarnaast is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Dit is fantastisch, omdat dit wil zeggen dat de open haard op iedere locatie in uw ruimte is te installeren.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een slimme optie wanneer u niet een rookkanaal hebt of wilt. Een elektrische kachel is de beste keuze als u op zoek bent naar sfeer en een extra verwarming. Het is een veilige en milieuvriendelijke openhaard, doordat de elektrische kachel niet mega heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Emmen kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Ga voor een hoekhaard, een roomdivider of voor een 3-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die aansluit bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Emmen

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw openhaard Emmen installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de kachel graag laten plaatsen in Emmen? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs plaatsen kachels door heel het land. Bij de aankoop van uw openhaard, kunt u dit aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Benieuwd geworden naar alle opties? U vindt in de showroom meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de openhaarden direct kunt beleven! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u perfect adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken