• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Emmeloord
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Emmeloord kopen?

Wilt u een haard kopen in Emmeloord? Dankzij een haard beschikt u meteen over (extra) warmte en sfeer in uw ruimte. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een sfeerhaard, een gashaard of een houthaard. Het uiterlijk van elke kachel is verschillend, waardoor er altijd een kachel is die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Emmeloord

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe openhaard?

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw woning te verwarmen! Welke brandstof uw haard moet hebben, dat is aan u. Het is wel goed om de voordelen per haard te weten. We leggen daarom graag uit wat de voordelen per haard zijn.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Emmeloord

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo zijn houtgestookte haarden op dit moment één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving van een houtkachel is fantastisch, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een populaire haard. Het onderhouden van een gashaard is namelijk eenvoudig en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw kachel. Ook is het een fantastische optie als u niet met hout wilt sjouwen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een open haard die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Het is niet noodzakelijk om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit is heel handig, want dit betekent dat de kachel op elke locatie in uw ruimte is te positioneren.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een slimme keuze als u geen rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Het is een fantastische keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als een extra verwarming wilt gebruiken. Het is een veilige en duurzame open haard, omdat de openhaard niet buitengewoon warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Emmeloord kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen verkrijgbaar. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Ook heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Zo kunt u gaan voor een roomdivider, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Samen bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Emmeloord

Laat uw openhaard Emmeloord installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de openhaard in Emmeloord moet installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze monteurs plaatsen kachels door heel het land. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Benieuwd geworden naar alle opties? We hebben in de showrooms verschillende haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de openhaard.

Afspraak maken