• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Ede
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Ede kopen?

Wilt u veel sfeer in een ruimte en wilt u een haard of kachel kopen in Ede? Een fantastische gedachte! Een open haard zorgt namelijk voor veel gezelligheid en een aangename temperatuur in een ruimte. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een gashaard of een houthaard, er zijn genoeg mogelijkheden. Iedere open haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van landelijk tot modern: er is voor ieder een passende kachel!

open haarden Ede

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte heerlijk verwarmen? Kies dan een haard met een brandstof die bij u past! Wilt u een milieuvriendelijke openhaard? Dan is een bio-ethanol haard de ideale keuze. Maar ook een traditionele houthaard, gashaard en sfeerhaard heeft diverse voordelen. Wat de situatie ook is: ook voor uw woning is er een perfecte haard.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Ede

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Kies bijvoorbeeld voor een houtkachel. Dat is op dit moment een geliefde manier om een woning te verwarmen. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte moeiteloos warm wordt. Maar ook de sfeer is een belangrijke reden. Bij een houtkachel geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een geliefde kachel. Een gaskachel is namelijk makkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een slimme optie als u niet met hout wilt sjouwen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een kachel die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. Daarnaast is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Dit maakt installatie makkelijker, doordat de openhaard hierdoor op iedere plek in uw woning geplaatst kan worden.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een slimme optie als u niet een rookkanaal hebt of wilt. Deze openhaard is ideaal als bijverwarming en geeft meteen extra sfeer aan de woning. Sfeerhaarden zijn veilig, doordat ze niet mega warm worden. Ook is het een duurzame open haard, omdat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Ede kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet nemen, is het model van de nieuwe haard. Kies bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een roomdivider of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen Ede

Genieten zonder de lasten: laat uw haard Ede installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de kachel niet zelf plaatsen, maar de kachel in Ede laten plaatsen? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van haarden door heel Nederland. Bij de aanschaf van uw haard, kunt u dit aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? U vindt in de showroom in Apeldoorn en Rijssen diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden direct kunt ervaren! We hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken