• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Drachten
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Drachten kopen?

Wilt u een openhaard aanschaffen in Drachten? Een openhaard is een prachtige manier om uw huis extra sfeer te geven en meer warmte. U bepaalt zelf welke optie het beste bij u past. U kunt onder andere gaan voor een elektrische-, gas- of houtkachel. Iedere haard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen past. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Drachten

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw huis lekker warm stoken? Ga dan voor een haard met een brandstof die bij u past! We vertellen u meer over de meest gewilde kachels.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Drachten

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houtkachel tegenwoordig een geliefde manier om een huis te verwarmen. Want een houtkachel zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk punt. Dit is geweldig bij een houtkachel, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere haard waar veel vraag naar is, is een gaskachel. Een gaskachel is namelijk eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een slimme optie als u niet met hout wilt sjouwen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard kopen? Dan is een bio-ethanolhaard een mooie keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Een rookkanaal is bij deze open haard niet vereist. Dit is heel handig, want dit wil zeggen dat de openhaard op iedere gewenste plek in uw ruimte is te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een elektrische kachel. De elektrische haard is de beste keuze als u op zoek bent naar sfeer en een extra verwarming. Een sfeerhaard wordt niet enorm warm. Hierdoor zijn ze een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame haard.

openhaard Drachten kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u mag maken, is het model van uw nieuwe open haard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, inzethaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw openhaard heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een tunnelhaard of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Samen bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Drachten

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw openhaard Drachten plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van de haard, zonder dat u zelf de openhaard in Drachten moet installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Bezoek onze showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? U vindt in de showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de kachels meteen kunt ervaren! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken