• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Dordrecht
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Dordrecht kopen?

Een openhaard bemachtigen in Dordrecht? Open haarden zijn een fantastische manier om uw woning te verwarmen en te zorgen voor meer gezelligheid. U beslist zelf welke soort haard het beste bij u past. Zo kunt u onder andere kiezen voor een elektrische haard of houtkachel. Elke haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard tegenkomt die bij uw eisen en wensen aansluit. Het maakt dan ook niet uit welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne openhaard!

open haarden Dordrecht

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe kachel?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte heerlijk verwarmen? Ga dan voor een open haard met een brandstof die bij u past! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een gashaard. Wat de situatie ook is: ook voor uw ruimte is er een geschikte haard. Benieuwd naar de soorten haarden? We helpen u verder.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Dordrecht

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtgestookte kachel is momenteel een geliefde haard om uw huis te verwarmen. De aanleiding hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is essentieel. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest behaaglijke haard is, dankzij het prachtige vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een gewilde haard. Het onderhouden van een gaskachel is namelijk eenvoudig en door op 1 knop te drukken, geniet u meteen van uw haard. Ook is het een goede optie als u niet met hout wilt sjouwen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een openhaard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Dit zorgt ervoor dat de haard op elke plaats in de ruimte is te installeren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog gaan voor een sfeerhaard. De sfeerhaard is de slimste keuze als u op zoek bent naar een gezellige uitstraling van de ruimte en bijverwarming. Sfeerhaarden zijn veilig, doordat ze niet enorm warm worden. Daarnaast is het een duurzame kachel, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Dordrecht kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook diverse modellen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Een front vuurzicht is altijd een prachtige optie, maar ook een tunnelhaard of een 4-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Er is altijd wel een model met het correcte vuurzicht, die aansluit bij uw ruimte en wensen.

gashaard kopen Dordrecht

Genieten zonder de lasten: laat uw haard Dordrecht plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de openhaard niet zelf installeren, maar de kachel in Dordrecht laten plaatsen? Geen probleem; we helpen u graag verder. Onze installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van open haard door heel het land. Vertel ons dit wanneer u de haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle mogelijkheden? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons grote aanbod zelf bekijken! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw haard.

Afspraak maken