• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Doetinchem
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Doetinchem kopen?

Wilt u graag een openhaard aanschaffen in Doetinchem? Dit is een geweldige manier om uw ruimte gezelliger te maken en direct te kiezen voor extra warmte. Of u nu zoekt naar een elektrische haard, gashaard of een houthaard, er zijn genoeg mogelijkheden. Elke haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Doetinchem

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte heerlijk warm stoken? Kies dan een openhaard met een brandstof die bij u past! Daarom vertellen we u graag meer over de opties.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Doetinchem

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Wist u dat houtgestookte haarden op dit moment één van de meest geliefde keuzes zijn voor het verwarmen via een open haard of kachel? Dit komt omdat het gemakkelijk genoeg warmte geeft aan een ruimte. De sfeer is daarnaast ook een belangrijk punt. De beleving van een houtkachel is fantastisch, doordat u geniet van een knisperend haardvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds populair. Dit komt omdat ze makkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op de knop, geniet u van de warmte van een gaskachel. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout aanwezig is. Er is namelijk altijd voldoende brandstof voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker alternatief is een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Dit is fantastisch, aangezien dit betekent dat de kachel op iedere plek in uw ruimte is te installeren.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische kachel. Een sfeerhaard is de beste optie als u op zoek bent naar sfeer en een extra verwarming. Elektrische kachels zijn veilig, doordat ze niet mega warm worden. Daarbij is het een duurzame haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Doetinchem kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Ook heeft u keuze uit diverse vuurzichten. Ga voor een 2-zijdige haard, een tunnelhaard of voor een 3-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen Doetinchem

Geen zorgen en laat uw kachel Doetinchem installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw kachel niet zelf plaatsen, maar de kachel in Doetinchem laten installeren? Onze experts helpen u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van haarden door heel Nederland. Vertel ons dit wanneer u de kachel koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Kom langs in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? We hebben in onze showrooms meerdere haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u goed adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw gloednieuwe haard.

Afspraak maken