• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Deventer
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Deventer kopen?

Wilt u een openhaard aanschaffen in Deventer? Een fantastisch idee! Een open haard zorgt namelijk voor veel sfeer en warmte in een ruimte. Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een elektrische haard, gashaard of een houthaard, er zijn genoeg opties. De buitenkant van elke haard is verschillend, waardoor er altijd een haard is die voldoet aan uw eisen. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Deventer

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe openhaard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw huis lekker warm stoken? Ga dan voor een haard met een brandstof die bij uw situatie past! Wilt u een milieuvriendelijke kachel? Dan is een bio-ethanol haard de perfecte keuze. Maar ook een traditionele houthaard heeft verschillende pluspunten. Wat de situatie ook is: ook voor uw ruimte is er een geschikte haard. We vertellen u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Deventer

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een geliefde manier om een ruimte te verwarmen. De aanleiding hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is een belangrijke reden. De beleving van een houtkachel is namelijk optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere kachel die geliefd is, is een gaskachel. Een gaskachel is makkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een fantastische optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker optie is een bio-ethanolhaard. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. Een rookkanaal is bij deze haard niet vereist. Dit is ideaal, aangezien dit wil zeggen dat de openhaard op iedere locatie in uw ruimte is te installeren.

Elektrische haard
De sfeerhaard is ook een geweldige keuze wanneer u niet een rookkanaal hebt of wilt. De elektrische haard is de slimste keuze als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en bijverwarming. Het is een veilige en milieuvriendelijke open haard, doordat de sfeerhaard niet mega heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Deventer kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Welk vuurzicht uw haard heeft, kiest u zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een roomdivider of voor een 3-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: we vinden altijd een kachel die bij u past.

gashaard kopen Deventer

Geen stress en laat uw open haard Deventer plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de open haard in Deventer moet installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Ervaar het zelf in de showroom
Meer weten over de mogelijke opties? U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden meteen kunt beleven! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u goed adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken