• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Den Helder
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Den Helder kopen?

Wilt u een haard bemachtigen in Den Helder? Open haarden zijn een fantastische manier om uw huis extra sfeer te geven en te zorgen voor meer warmte. Er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een sfeerhaard of een houtkachel. De buitenzijde van elke open haard is verschillend, hierdoor is er altijd een open haard die voldoet aan uw wensen. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Den Helder

Kies de brandstof voor uw open haard

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit diverse brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! We vertellen u graag meer over de verschillende soorten.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Den Helder

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Zo is een houthaard op dit moment een populaire haard om uw huis te verwarmen. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte eenvoudig warm wordt. Maar ook de sfeer is van belang. De beleving van een houtkachel is optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Maar ook een gashaard is nog steeds een geliefde kachel. Het onderhouden van een gashaard is namelijk makkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw haard. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer in huis te hebben. Er is namelijk altijd voldoende brandstof aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Wilt u een kachel die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen schadelijke stoffen vrij. Een rookkanaal is bij deze kachel niet noodzakelijk. Op die manier is de kachel op elke plaats in uw ruimte te plaatsen.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische kachel. Deze kachel is perfect als extra verwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Elektrische haarden zijn veilig, doordat ze niet extreem warm worden. Daarnaast is het een duurzame haard, omdat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Den Helder kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit diverse modellen. Kies bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een hangende haard. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Zo kunt u gaan voor een doorkijkhaard, 3-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Den Helder

Laat uw haard Den Helder plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard graag installeren in Den Helder? We helpen u hier graag bij. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Vertel ons dit als u uw open haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Bezoek de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u onze ruime collectie zelf bekijken! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken