• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Den Haag
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Den Haag kopen?

Wilt u graag een haard aanschaffen in Den Haag? Dit is een fantastische wijze om uw woning (deels) te verwarmen en direct een sfeervolle ruimte te creëren. Er zijn genoeg mogelijkheden om uit te kiezen. Ga bijvoorbeeld voor een elektrische haard, een gaskachel of een houthaard. De buitenkant van elke haard is weer anders, hierdoor is er altijd een open haard is die voldoet aan uw wensen. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Den Haag

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk warm stoken? Kies dan een kachel met een brandstof die bij uw situatie past! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Wat de situatie ook is: ook voor uw woning is er een perfecte haard. We geven graag meer informatie over de verschillende soorten haarden.

Bekijk alle haarden

open haarden den haag

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is tegenwoordig een geliefde manier om een huis te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving van een houtkachel is namelijk optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere kachel die populair is, is een gaskachel. Het onderhouden van een gaskachel is eenvoudig en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw haard. Ook is het een goede optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas beschikbaar is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een goede optie. Er worden dan geen schadelijke stoffen uitgestoten, doordat de haard brandt op plantaardige vloeistof. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Op die manier is de openhaard op iedere gewenste plek in uw ruimte te installeren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische kachel. Het is een geweldige keuze als u meer sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt inzetten. Het is een veilige en milieuvriendelijke open haard, omdat de openhaard niet buitengewoon warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard den haag kosten

Vuurzicht en modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de diverse brandstoffen, zijn er ook diverse modellen mogelijk. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande gashaard of een elektrische inzethaard. Welk vuurzicht uw kachel heeft, kiest u zelf. Een front vuurzicht is altijd een geweldige optie, maar ook een tunnelhaard of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen den haag

Genieten zonder de lasten: laat uw open haard Den Haag installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de open haard niet zelf installeren, maar de haard in Den Haag laten plaatsen? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van openhaarden door heel het land. Bij de aanschaf van de haard, kunt u dit aangeven.

Beleef het zelf in de showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle opties? U vindt in de showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden direct kunt beleven! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken