• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Den Bosch
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Den Bosch kopen?

Bent u op zoek naar meer sfeer in huis en wilt u een haard of kachel aanschaffen in Den Bosch? Met een open haard profiteert u meteen van (extra) warmte en gezelligheid in uw ruimte. Het maakt niet uit of u zoekt naar een elektrische haard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg mogelijkheden. Het uiterlijk van elke openhaard is verschillend, waardoor er altijd een haard is die voldoet aan uw wensen. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende haard!

open haarden Den Bosch

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe openhaard?

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw woning te verwarmen! Kies voor een milieuvriendelijke haard en ga voor een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel. Wat de situatie ook is: ook voor uw woning is er een geschikte haard. U leest hier meer over de voordelen van de haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Den Bosch

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtkachels zijn nu één van de meest geliefde keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. Zo vinden de meeste mensen dat een houthaard de meest knusse haard is, dankzij het fantastische vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds populair. Een gaskachel is namelijk eenvoudig te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet meer genoeg hout te regelen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een goede optie. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Ook is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Dit is ideaal, omdat dit betekent dat de openhaard op iedere gewenste plaats in de ruimte is te plaatsen.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een slimme keuze als u geen rookkanaal hebt of wilt. Deze haard is ideaal als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de woning. Het is een veilige en duurzame haard, omdat de elektrische haard niet buitengewoon heet wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Den Bosch kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook meerdere soorten modellen beschikbaar. Ga bijvoorbeeld voor een inbouwhaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Welk vuurzicht uw openhaard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u kiezen voor een doorkijkhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Gezamenlijk bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Den Bosch

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw kachel Den Bosch installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw nieuwe haard graag laten plaatsen in Den Bosch? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Vertel ons dit als u de kachel koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? U vindt in onze showroom meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de openhaarden direct kunt ervaren! Onze experts hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken