• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Delft
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Delft kopen?

Wilt u graag een haard of kachel kopen in Delft? Met een haard profiteert u direct van (extra) warmte en gezelligheid in uw huis. Of u nu zoekt naar een gaskachel of houtgestookt model, er zijn genoeg mogelijkheden. Het uiterlijk van iedere kachel is verschillend, waardoor er te allen tijde een haard is die voldoet aan uw eisen. Het geeft niet welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne haard!

open haarden Delft

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw huis heerlijk warm stoken? Kies dan een openhaard met een brandstof die bij uw situatie past! Van één van de meest milieuvriendelijke opties als een bio-ethanol haard tot de traditionele, sfeervolle houtkachel. Er is een haard voor iedereen. We vertellen u hier graag meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Delft

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is op dit moment een gewilde manier om een huis te verwarmen. Dit komt omdat het eenvoudig veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze befaamdheid. Bij een houthaard geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds populair. Een gaskachel is namelijk makkelijk te onderhouden en de haard is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer te regelen. Er is namelijk altijd genoeg brandstof aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard aanschaffen? Dan is een bio-ethanolhaard een handige keuze. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze kachel niet vereist. Dit maakt installatie gemakkelijker, omdat de open haard hierdoor op elke plek in de ruimte gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische haard. De elektrische haard is de beste optie als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en bijverwarming. Elektrische kachels zijn veilig, omdat ze niet mega warm worden. Ook is het een duurzame kachel, omdat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Delft kosten

Diverse modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook diverse modellen verkrijgbaar. Kies bijvoorbeeld voor een inbouw gashaard of een elektrische hangende haard. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Ga voor een hoekhaard, een doorkijkhaard of voor een 4-zijdige haard. Gezamenlijk bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Delft

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw openhaard Delft installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de kachel niet zelf plaatsen, maar de openhaard in Delft laten installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de juiste installatie van kachels door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan als u uw openhaard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ervaar het zelf in onze showroom
Nieuwsgierig geworden naar alle opties? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons grote aanbod zelf ontdekken! Doordat onze adviseurs meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van perfect advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van de haard.

Afspraak maken