• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Castricum
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Castricum kopen?

Een openhaard kopen in Castricum? Een openhaard is een geweldige wijze om uw huis te verwarmen en meer sfeer te geven. U kiest zelf welke soort haard het beste bij u past. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sfeer-, gas- of houtkachel. Iedere haard heeft zijn eigen kenmerken, zodat u altijd een haard vindt die bij uw eisen en wensen past. Het maakt dan ook geen verschil welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne haard!

open haarden Castricum

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw woning heerlijk warm stoken? Ga dan voor een haard met een brandstof die bij uw situatie past! Wilt u een milieuvriendelijke open haard? Of liever een eenvoudig te bedienen haard? We vertellen u meer over de meest populaire haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Castricum

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Kies bijvoorbeeld voor een houthaard. Want, houthaarden zijn momenteel één van de meest geliefde keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Dit komt omdat het gemakkelijk genoeg warmte geeft aan een ruimte. Maar ook de sfeer is een belangrijke reden. Bij een houtkachel geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gashaarden nog steeds geliefd. Het onderhouden van een gaskachel is namelijk eenvoudig en door op 1 knop te drukken, geniet u direct van uw haard. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er voldoende hout voorhanden is. Er is namelijk altijd voldoende brandstof aanwezig. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Liever een milieuvriendelijke haard aanschaffen? Dan is een bio-ethanolhaard een slimme optie. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Dit maakt installatie gemakkelijker, doordat de open haard hierdoor op iedere plek in uw woning geplaatst kan worden.

Elektrische haard
De elektrische haard is ook een fantastische keuze als u geen rookkanaal hebt of wilt laten aanleggen. Deze openhaard is uitstekend als extra verwarming en geeft direct extra sfeer aan de woning. Elektrische haarden zijn veilig, doordat ze niet extreem warm worden. Daarbij is het een duurzame open haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Castricum kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U kunt ook nog kiezen uit verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende vuurzichten. Ga voor een hoekhaard, een tunnelhaard of voor een 4-zijdige haard. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een open haard die bij u past.

gashaard kopen Castricum

Geen zorgen en laat uw kachel Castricum installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw openhaard graag installeren in Castricum? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van openhaarden door heel het land. Geef dit dan ook gerust aan wanneer u uw openhaard koopt, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Meer weten over de mogelijke opties? U vindt in onze showroom diverse haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden meteen kunt beleven! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw kachel.

Afspraak maken