• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Capelle aan den IJssel
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Capelle aan den IJssel kopen?

Een haard kopen in Capelle aan den IJssel? Dankzij een haard profiteert u onmiddellijk van (extra) warmte en gezelligheid in uw woning. Het maakt niet uit of u zoekt naar een elektrische haard of een houthaard, er zijn genoeg opties. De buitenkant van elke haard is verschillend, hierdoor is er te allen tijde een kachel is die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Capelle aan den IJssel

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw huis lekker verwarmen? Ga dan voor een haard met een brandstof die bij u past! Wilt u een milieuvriendelijke kachel? Dan is een bio-ethanol haard de perfecte keuze. Maar ook een traditionele houthaard heeft zo z'n voordelen. Er is een kachel voor iedereen.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Capelle aan den IJssel

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is bijvoorbeeld tegenwoordig een geliefde manier om een huis te verwarmen. Dit komt omdat het gemakkelijk veel warmte geeft aan een ruimte. Ook de sfeer van een houtkachel draagt bij aan deze populariteit. Bij een houtkachel geniet u hier gegarandeerd van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een populaire kachel. Een gashaard is namelijk makkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een goede optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd voldoende gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een fantastische keuze. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze open haard niet noodzakelijk. Dit maakt installatie makkelijker, aangezien de haard hierdoor op elke plek in huis geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische haard. Deze open haard is uitstekend als bijverwarming en geeft direct meer sfeer aan de ruimte. Het is een veilige en duurzame openhaard, omdat de elektrische kachel niet extreem warm wordt en er geen sprake van uitstoot is.

openhaard Capelle aan den IJssel kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit verschillende modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Welk vuurzicht uw kachel heeft, kiest u zelf. Zo kunt u kiezen voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Wat uw situatie en wens ook is: onze experts vinden altijd een openhaard die bij u past.

gashaard kopen Capelle aan den IJssel

Laat uw haard Capelle aan den IJssel plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Genieten van uw haard, zonder dat u zelf de open haard in Capelle aan den IJssel moet installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. We hebben namelijk een groot netwerk van installateurs, door heel het land. Als u de haard koopt, dan kunt u dit gerust aangeven.

Bezoek onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer te weten komen? U vindt in onze showroom meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de haarden meteen kunt ervaren! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken